Publicitat
Publicitat

La prova de motos s'ha disputat a Tarragona i no a Lleida per culpa dels rebrots

Els tres pilots de la secció de motos del CER l'Escala no queden massa satisfets dels resultats que han aconseguit aquest cap de setmana a la segona prova de la temporada que han disputat a Tarragona i no a Lleida com estava previst. La regió lleidatana no ha pogut ser l'escenari de la competició per motius sanitàris.

La cursa de motos havia de ser a Menàrguens, a Lleida, però, per culpa dels rebrots, l'organització va decidir traslladar-la a Mora d'Ebre, Tarragona. Era la segona competició del Campionat de Catalunya, puntuable pel nacional ANPA, la primera va ser a l'Ametlla de Mar.

Pel que fa estrictament a la prova, no ha estat un cap de setmana gaire positiu pels tres pilots del CER, Alex Loza, Miguel Perez i Joel Plasencia. I és que la temperatura no va ajudar. El termòmetre es va enfilar fins als 42 graus. Les gomes no aguantaven tanta calor. El campionat s'està celebrant més tard del que és habitual i en aquests moments no se sap si es podran córrer les set curses que hi havia previstes per aquesta temporada.

A la primera màniga, Loza va caure i es va haver de retirar mentre que Plasencia va tenir problemes amb la part tècnica de la moto i va quedar vuitè. Ja a la segona, Loza va quedar quart i Plasencia setè entrant amb la moto caminant. A la classificació general, Alex Loza va quedar quart i Joel Plasencia desè. En aquesta categoria hi van competir 20 pilots.

Per la seva banda, Miguel Pérez va veure com el motor de la seva moto no anava com a ell hagués desitjat. La moto no anava excessivament de pressa. A la primera màniga va quedar sisè i a la segona cinquè. A la general va classificar-se a la cinquena posició, dels 23 pilots que hi van prendre part. En les dues categories, hi van haver moltes caigudes.  

Tot i no quedar en bones posicions, els pilots s'emporten punts a casa. Ha estat la primera vegada que Alex Loza no ha pujat al podi.

Els pilots tenen ganes de saber quan serà la pròxima cursa i a on.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar