Publicitat
Publicitat

Les estrenes de la setmana

Arriben als cinemes Voces, Amor en polvo i Que suene la música, terror, comèdia i un cor musical pensant en l'Afganistan

Ramón Barea, Nerea Barros, Lucas Blas, Rodolfo Sancho i Anna Fernández protagonitzen una història de terror a Voces, una de les estrenes destacades de la setmana.A l'argument. Daniel, Sara i el seu fill de 9 anys arriben a una casa on pretenen iniciar una nova vida sense saber que la vivenda és coneguda a la zona  com 'La casa de les veus'.El nen és el primer en notar que darrera cada porta s'amaguen son estranys i s'intueixen veus que sembla volen comunicar-se amb la família.Al principi creuen que són imaginacions del nen, però de seguida, es converteixen en una realitat pels pares.Tot són incògnites. D'on venen les veus? qui son? què volen?

A les estrenes de la setmana també hi trobem 'Amor en polvo', una comèdia prou entretinguda amb protagonistes espanyols.En Pablo i la Blanca han decidit fer un intercanvi de parelles desobeïnt la primera norma fonamental: no fer-ho si estàs en crisi.Per tirar-ho endavant criden a dos amics solters, la Mia i en Lucas, desobeïnt la segona norma: fer-ho sempre amb la mateixa parella.Queden a un bar, però abans de sortir la Blanca i en Pablo discuteixen fort i es replantegen tot el que han tingut fins ara, si s'estimen i fins i tot perquè calia comprar la thermomix.Mentre, al bar, la Mia i en Lucas es comencen a agradar , però hi ha molt a dir i l'embolic és assegurat.

A 'Que suene la música' hi trobem un grup de dones que tenen les seves parelles que són a l'Afganistan.Decideixen crear un cor musical i ràpidament es converteixen un una sensació mediàtica i en un moviment a nivell global.Els membres del cor s'uneixen per enfrontar-se al desafiament de tenir les seves parelles lluny de casa.Els intèrprets són Kristin Scott, Sharon Horgan i Jason Fleming.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar