Publicitat
Publicitat

L'alcalde demana extremar precaucions per evitar contagis

L'alcalde de l'Escala signa un ban insistint en la necessitat d'adoptar individualment i col·lectiva les mesures necessàries per evitar la propagació del Covid-19. L'acostament al punt àlgid de la temporada turística i l'arribada de molts turistes fa que sigui necessari extremar les precaucions.

Els rebrots de Covid-19 de les darreres setamnes provoca que les autoritats sanitàires imposin noves mesures restrictives per intentar evitar la propagació de la malaltia. Ara, més que mai, és importnat no abaixar la guàrdia per evitar nous rebrots. Arribant al pic de la temporada turística d'estiu, això és el que explica el Ban d'alcaldia signat ahir per l'alcalde Víctor Puga.

L'alcalde ha ordenat a la policia local i als diferents serveis municipals per tal que siguin el màxim d'estrictes a l'hora d'exigir el compliment de les normes a la via pública. Amb tot, la crida es fa extensiva a tota la població a prendre consciència de la importància d'adoptar les mesures requerides tant a nivell individual com col·lectiu.

A tall d'exemple, des de principis d'aquest mes han sovintejat, especialment els caps de setmana, els tancaments de l'accés a les platges, especialment la del nucli, la del Port d'en Perris i la de les Muscleres, a Empúries. Tancaments que, deia ahir l'alcalde, es fan amb normalitat i son assumits amb civisme pels banyistes que pateixen el maldecap de no poder accedir-hi.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar