Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala exporta jugadors, però també molts entrenadors

Al llarg del temps, el FC l'Escala ha anat produïnt jugadors, però també molts entrenadors. La gran majoria de tècnics no tenen cabuda al club perquè no els pot absorbir tots i molts d'ells proven sort a d'altres municipis veïns. Això fa que s'exporti producte escalenc a la comarca i fins i tot a la província de Girona.

Xavi Carmona és un dels molts entrenadors escalencs que entrena lluny del Nou Miramar. Aquesta serà la seva tercera temporada consecutiva a Viladamat, nou equip de Tercera Catalana. El tècnic, que entrena equips del futbol base anxover, assegura que el FC l'Escala, al llarg del temps, ha anat creant, a banda de jugadors, molts entrenadors fins que ha arribat un punt que el club no els podia absorbir tots i això ha fet que diversos tècnics hagin anat a provar sort a altres poblacions. 

Altres exemples son Pitu Batlle ara entrenant el Banyoles de Tercera Divisió, però anteriorment al Sant Pere Pescador, Gironès Sàbat, Palamós, Llagostera i Verges, i Gabri Maragall que ha deixat el Porqueres, però ha dirigit equips com el Figueres B, AE Roses i Sant Pere Pescador. I Marc Colomeda 'Marquet' ha format part de la família de l'AE Roses.

I ja més enrere en el temps, Robert Figueras havia estat entrenant al Torroella de Montgrí, Josep Bruguera 'Salvat' ha portat les regnes del Jafre, Sant Pere Pescador i Albons i Josep Lluís Pérez 'Pozo' a l'AE Roses. També Marc Bosch, que ha conduït els infantils de la Bisbal de Divisió d'Honor amb Xavi Alonso que també ha estat entrenador del Peralada, UE Figueres i Penya Unionista Figueres. I Raul Ibañez, després d'una temporada i mitja, també al PUF, retornà a l'Escala juntament amb Alonso. Destacar que Ibañez ha dirigit des de l'octubre els entrenaments femenins del club escalenc.

També Quim Mas que va entrenar el juvenil A de la UE Figueres, Marque pare que va estar a l'Armentera i Bellcaire i per últim Eloy Lagares que va dirigir el Bellcaire i l'Albons.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar