Publicitat
Publicitat

Oberta la convocatòria d'ajuts per la rehabilitació de façanes del nucli antic

L'Ajuntament de l'Escala ha obert la convocatòria per aquelles persones que vulguin sol·licitar les ajudes per els treballs de rehabilitació d'habitatges i façanes al nucli antic de l'Escala. El termini per presentar tota la documentació acaba el 31 d'agost. 

L'Ajuntament de l'Escala donarà fins a 30.000 euros en ajudes per rehabilitar habitatges i façanes dels edificis del nucli antic. Ja està oberta la convocatòria i es poden sol·licitar els ajuts econòmics fins al 31 d'agost. La convocatòria va dirigida a aquelles persones que acreditin que han realitzat treballs de rehabilitació d'habitatges i façanes al nucli antic de l'Escala, iniciats i finalitzats entre l'1 de gener del 2019 i el 30 de juny del 2020. L'objectiu d'aquestes ajudes, incloses en el Pla de Barris, és fomentar entre els propietàris d'habitatges, la millora de les façanes, ja sigui pintant o retirant aquells elements innecessàris i deteriorats i contribuir, així a una millora de la imatge general del poble. En l'última convocatòria es van concedir entre 4 i 5 ajudes, esgotant la totalitat de la partida, i contribuint així en la millora de la imatge d'alguns edificis molt deteriorats i envellits del nucli antic. 

Amb tot, no podran demanar l'ajuda aquells que ja hagin obtingut alguna altra subvenció de l'Ajuntament pels mateixos treballs.

La presentació de sol·licituds és oberta des del 16 de juliol fins al 31 d'agost, quan acaba el termini. Les persones interessades podran trobar les instruccions i els documents necessaris que s'han de presentar, per tal de poder fer la sol·licitud, a la pàgina web de l'Ajuntament: www.lescala.cat, a l'apartat de subvencions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar