Publicitat
Publicitat

Lluís Baldeh ha jugat més del que s'esperava amb el FC l'Escala

El jugador del FC l'Escala, Lluís Baldeh, té ganes de seguir aprofitant les oportunitats que li dona el cos tècnic per continuar creixent com a futbolista. El germà de Jam va arribar al Nou Miramar l'estiu passat després de desvincular-se de la UE Torroella de Montgrí, que aleshores jugava a Tercera Catalana.

Lluís Baldeh fa una valoració positiva del seu primer any al Nou Miramar defensant els colors del FC l'Escala. Ha passat de jugar a Tercera Catalana amb la UE Torroella a competir a la màxima categoria del futbol català, una esglaó molt més exigent. El club i el germà de Jam Baldeh han arribat a un acord i el dorsal 11 seguirà una temporada més a l'Alt Empordà. L'estiu passat va venir a fer la pretemporada i s'hi va quedar.

Dels vint-i-dos partits que va disputar el primer equip del FC l'Escala, en vint ocasions va entrar a la convocatòria i en deu va ser titular. En total va participar en divuit partits, quatre dels quals els va jugar sencers (La Jonquera, Vic, Girona B i Tona). Durant el curs va disputar un total de 908 minuts. El jugador va patir una lesió en un entrenament al finals de la primera volta.

Va fer tres gols, tots a domicili. Baldeh estrenava amb una autència obra d'art al camp del Rubí, marcava també a Mollet en un partit que es va perdre al darrer segon i va fer un dels quatre gols de l'equip de Sepu a Palamós. El jugador té ganes de seguir aprenen dels seus companys i continuar millorant com a futbolista.

El germà de Jam Baldeh ja té ganes de trepitjar la gespa del Nou Miramar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar