Publicitat
Publicitat

Les platges de les Barques, port d'en Perris i Muscleres han tancat per excés de banyistes

Els primers cap de setmana d'estiu, agents de la Policia Local, Protecció Civil i Agents Cívics van haver de tancar la platja de les Barques perquè s'omplia ràpid. I ja aquests últims dies, amb l'arribada de més turistes, les platges del port d'en Perris i la de les Muscleres també han hagut de penjar el cartell de complet.

Anunci 0s

Fins a tres platges s'han hagut de tancar des que ha començat l'estiu per un excés de banyistes. La primera va ser la de les Barques, que durant els primers caps de setmana d'estiu s'omplia fàcilment, i no ha estat fins aquest dissabte i diumenge que altres platges com la de les Muscleres o la del port d'en Perris han hagut de limitar l'entrada a la sorra.

Sembla que la gent està entenent aquest tancament de platges per qüestions d'aforament i s'espera al seu torn per poder entrar. És conscient que s'han de mantenir les mesures de seguretat per evitar que el coronavirus es propagui.

Amb el que portem de juliol, entre setmana l'activitat és bastant baixa mentre que el cap de setmana l'afluència de turistes i banyistes és molt més alta. S'estima que durant l'agost, la tendència canviï amb el turisme nacional i de segones residències. 

Excepcionalment, aquest estiu no s'ha instal·lat la plataforma per evitar aglomeracions.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar