Publicitat
Publicitat

Valery disputarà les promocions d'ascens a Primera

El jugador escalenc Valery Fernández jugarà per primera vegada unes promocions d'ascens que podrien retornar al Girona a la Primera Divisió. L'anxover és conscient que el play off és un patiment, ja que els partits son d'anada i tornada. El primer rival serà l'Almeria i el duel serà aquest mateix dijous.

Valery Fernández disputarà les promocions d'ascens a Primera Divisió amb el Girona de Francisco Rodríguez. El campionat de Segona s'ha completat amb la derrota per 2 a 0 contra l'Alcorcón. L'escalenc va ser titular, va jugar tot el partit i va provocar un penal en contra, que va saber transformar Samuel Sosa. 

Abans de disputar el partit, els jugadors gironins van conèixer que el Deportivo - Fuenlabrada es va haver de suspendre perquè en el Fuenlabrada es van detectar dotze positius per coronavirus. Set en jugadors i cinc en membres del cos tècnic. De fet, molts equips quan van assabentar-se de la notícia no volien jugar. 

Això altera la lliga perquè el Fuenlabrada tenia i té opcions de classificar-se pel play off i per tant no se sap encara com gestionarà la Real Federación Española de Futbol aquest tram final. L'Elx ara mateix és sisè, però podria perdre la plaça si el Fuenlabrada guanya contra el Deportivo que, independentment del resultat, ha consumat el descens de categoria. Si res no canvia, dijous, el Girona té el primer partit de les fases de promoció d'ascens contra l'Almeria.

Recordeu aquestes paraules de Valery Fernández a l'Esports10 de Canal10 Empordà? No s'han pogut fer realitat...

Doncs la temporada s'allarga i el patiment també. Hi haurà promocions d'ascens. L'escalenc en aquest últim tram de lliga, post confinament ha jugat un total de 328 minuts. Dels onze partits que ha jugat el Girona, Valery ha participat en vuit enfrontaments.

En tres ocasions ha estat titular, la primera va ser contra l'Sporting de Gijón després de 416 dies lesionat, l'altra contra el Lugo i aquesta última contra l'Alcorcón. Contra el Racing de Santander, Numància i Màlaga no va disputar cap minut. Era l'etapa de Pep Lluís Martí (63 minuts en cinc partits). 

Amb Francisco Rodríguez a la banqueta, Valery ha tingut més continuïtat (265 minuts en sis partits). Aquest dilluns ha jugat els 90 minuts contra l'Alcorcón i en partits com els de l'Sporting de Gijón i Lugo va superar els seixanta minuts. Contra Las Palmas, Elx i Almeria en va jugar trenta mentre que contra el Saragossa i el Cadis en va disputar deu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar