Publicitat
Publicitat

La Trobada Open tanca la Lliga Social de Pesca Nautivela – Bénéteau

Deu embarcacions i una vintena de pescadors han participat a l'última convocatòria de la Lliga Social de Pesca Nautivela.La Trobada Open ha estat diferent de la dels altres anys, però ha estat l'excusa perfecte perquè socis i usuaris aficionats a la pesca esportiva es retrobessin i passessin una jornada plegats.

Aquest cap de setmana, concretament dissabte, ha culminat la Lliga Social de Pesca Nautivela - Bénéteau 2019-20 amb la celebració de la Trobada Open. Ha estat l'última convocatòria i ha estat especial, ja que ha tingut un format completament diferent de les altres edicions. Va ser, de fet, una trobada de pescadors per fomentar la relació entre socis i usuaris aficionats a la pesca esportiva.

Hi van participar un total de deu embarcacions i una vintena de pescadors que es varen reunir a la sala polivalent del club a les set del matí per començar el dia amb el ja clàssic esmorzar ofert per l’empresa patrocinadora de l’esdeveniment, Nautivela. Tot seguit van sortir a l’aigua a 2/4 de 8 disposats a gaudir del seu esport preferit. 

A la 13 h es van reunir de nou a la sala polivalent per comentar la jornada amb un pica-pica amb cava i anxoves. La temporada, tot i la situació actual, s'ha pogut salvar.

La trobada va completar-se amb un sorteig de material entre els participants i amb el sorteig final de la Lliga Social de Pesca Nautivela – Bénéteau. El guanyador va ser Arcaju de Francesc Pibernat i es va endur a casa un inflable remolcable per gaudir de l’estiu al màxim. 

Aquestes trobades tenen com a objectiu que la flama de la secció de pesca segueixi ben encesa.

La Lliga s’acomiada així fins al proper 3 d’octubre, dia en què s’inaugurarà l’edició 2020-21 amb la Trobada dedicada al Curricà de Costa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar