Publicitat
Publicitat

Ajuts per a fer front a la crisi sanitària

Comerços, negocis i autònoms de l'Escala poden demanar des d'avui ajuts per reduir els efectes de la crisi sanitària. L'ajuntament ha obert tres línies: per la compra d'elements de protecció i seguretat, per fer front als perjudicis soferts i per a projectes d'innovació tecnològica i millores.

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí la convocatòria de les tres línies de subvencions per a l'àmbit del sector turístic i comercial amb voluntat de reduir els efectes de la crisi sanitària per la Covid-19. Els interessats poden presentar sol·licituts des d'avui fins el 7 d'agost. La primera línia va dirigida a establiments comercials, empreses i autònoms per la compra d'elements de protecció i seguretat com a conseqüència de la situació generada pel Covid-19. Una segona és pensada per al sector serveis pels perjudicis soferts durant el període d'estat d'alarma. I la tercera va dirigida a establiments comercials, empreses i autònoms del municipi de l'Escala per a la posada en marxa, durant l'estat d'alarma, de projectes d'innovació tecnològica i millora del local d'acord amb el Pla comercial aprovat per l'Ajuntament l'any 2019.

Els interessats poden accedir als impresos a través del web municipal www.lescala.cat

Les tres línies d'ajut etan dotades en total amb una partida pressupostària de 115 mil euros. Aquests ajuts van ser una de les primeres accions empreses pel consistori dins el Pla de Xoc per fer front a la crisi generada per la Covid-19.

Les sol·licituds d'ajut es poden demanar des d'avui fins el 7 d'agost. Cal recordar que aquells establiments que vulguin presentar-se en més d'una línia, han de presentar sol·licitut per a cada línia, que trobaran les instruccions i els documents necessaris per fer les sol·licitus en la pàgina web de l'Ajuntament i que la sol·licitut ha d'anar necessàriament acompanyada de tota la documentació que figura al punt 7 de les bases reguladores.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar