Publicitat
Publicitat

Una Superdivisió de tennis taula amb menys estrangers?

La Superdivisió Masculina de tennis taula presenta molts dubtes per la pròxima temporda. Els principals equips fitxen jugadors internacionals per optar al títol, però arran de la pandèmia, no saben si podran contractar a palistes perquè juguin només un partit. En el cas del CER l'Escala l'estranger viurà al municipi.

Serà una Superdivisió Masculina amb menys estrangers? Els jugadors d'arreu del món que venen a jugar només un partit podran viatjar a territori espanyol sense problemes? O hauran de fer quarentenes? També s'haurà de tenir en compte els destins que ofereixin les companyies aèries perquè possiblement no es podrà viatjar a tots els destins. O una altra de les possibilitats és que hi hagi menys vols, però que siguin molt més cars... Aquestes son només algunes de les preguntes que molts clubs s'estan plantejant en aquests moments.

Avui dimecres, 15 de juliol, s'acaba el termini perquè els clubs s'inscriguin a la Superdivisió Masculina. Això vol dir que probablement en pocs dies es farà el sorteig que dividirà els quatorze equips en dos grups. De moment, els equips més humils estan desitjant saber quins seran els seus rivals.

Com explicava el delegat del CTT CER l'Escala, David González, la setmana passada als mitjans de comunicació locals la lliga tornaria el 17 d'octubre o a principis de gener. L'últim partit que va disputar l'equip escalenc va ser el 6 de març a la pista del San Sebastián de los Reyes (2-4). Hauran passat 225 dies. Set mesos i mig.

El CTT CER l'Escala va acabar la temporada a la novena posició amb un total d'onze punts, després de les quatre victòries i tres empats.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar