Publicitat
Publicitat

Èxit de participació a la Ruta de La Tramuntana

La regata de la Ruta de la Tramuntana, amb sortida al Balís, a Sant Andreu de Llavaneres i amb final a l'Escala ha comptat amb la participació de 30 embarcacions. Ha estat la primera regata d'altura que s'ha organitzat després de l'aturada de l'activitat nàutica a causa del coronavirus. 

Una trentena d'embarcacions han participat a la 27ena Ruta de la Tramuntana. L'"X35 Comet@", de Lluís Blanxart, del Club Nàutic el Balís, ha estat el campió d'aquesta edició de la regata que ha estat marcada per la crisi de la Covid-19. La competició va començar a El Balís a Sant Andreu de Llavaneres i des de fa 7 anys, el Club Nàutic l'Escala acull l'etapa final de la cursa. Xavi López és el director esportiu del Club Nàutic l'Escala.

La regata de la Ruta de la Tramuntana ha estat la primera competició d'altura després de la suspensió de les activitats nàutiques a causa de la crisi sanitària del coronavirus, a la que l'organització ha sabut adaptar-se garantint en tot moment la distància social i centrant tots els esforços en la part tècnica i esportiva. 

Des de l'organització, satisfacció per l'alta participació i haver pogut dur a terme la regata amb bones condicions meteorològiques, i és que la tramuntana va aparèixer i va fer honor al nom de la regata. Andrés Oliva és organitzador de la Ruta de la Tramuntana.

Pel que fa als regatistes del Club Nàutic l'Escala, el "First 34.7 02 Sud" de Vicenç Batlle, ha estat campió a la Divisió Promo i el "Malbec360 Suahil" de Xavi Más ho ha estat en la de Training. La prova era puntuable per el Campionat de Catalunya d'Altura, Solitaris i A Dos.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar