Publicitat
Publicitat

Bones sensacions a la Selectivitat

Pels Alumnes de Batxillerat les proves d'accés a la Universitat d'aquest curs han estat atípiques. Les dates i el format han donat més temps per estudiar i més possibilitats d'escollir  els temes proposats als exàmens. A L'Institut de l'Escala hi ha bones sensacions de cares als resultats.

Des de l'Institut El Pedró de l'Escala hi ha molt bones sensacions pel que fa a com han anat les proves de Selectivitat.Hi han participat un total de 31 alumnes, que s'han examinat a l'Institut Narcís Monturiol de Figueres.La situació generada a partir de la COVID , d'una banda els ha deixat més dies per preparar-se, però de l'altra aquest dies han estat per augmentar el nerviosisme.

Les notes de la Selectivitat i conèixer si poden accedir o no a l'especialitat escollida  per continuar estudiant  es donaran a conèixer el proper 27 de juliol.Des del centre se'ls desitja molta sort i es lamenta no haver pogut fer un comiat com cal, esperen poder fer a l'inici del curs vinent.

Si es confirmen les sensacions, tot i l'enrenou per la crisi sanitària, haurà estat un bon curs pels alumnes de Batxillerat de l'institut El Pedró.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar