Publicitat
Publicitat

El Club Nàutic celebra una conferència sobre el fons marí de l'Escala

El Club Nàutic ha ofert una taula rodona sobre el fons marí de l'Escala. Ha estat el primer acte de represa de l'agenda d'esdeveniments socials i medi ambientals del club. 30 persones van assistir a la xerrada seguint tots els protocols de seguretat. 

El Fons Marí de l'Escala, ha estat el tema de la primera conferència que ha ofert el Club Nàutic l'Escala després del confinament. D'aquesta manera el club reprenia l'agenda d'actes socials i medi ambientals. 30 persones van assistir a l'acte complint amb totes les mesures de seguretat. Gel hidrocòlic a l'entrada, mascareta i cadires distanciades. 

La taula rodona va anar a càrrec del biòleg Bernat Garrigós i Joan Fernández, membre d'El Groc, el Grups de Recerca d'Opistobranquis de Catalunya. Els dos experts, van parlar i mostrar algunes de les seves imatges del fons marí de l'Escala tot aprofundint en algunes de les seves espècies com són els Opistobranquis. La xerrada va ser moderada per la responsable de medi ambient del club, Ariadna Armas. 

El Club Nàutic organitza conferències de temàtica ambiental amb l’objectiu de reduir l’impacte de l’activitat sobre l’entorn natural i millorar les pràctiques ambientals i de navegació dels usuaris a l’entorn del Parc Natural del Montgrí i les Illes Medes. 

El ja clàssic lliurament de les banderes blaves tindrà lloc el proper dissabte 1 d’agost coincidint amb la Jornada Blava.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar