Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala retalla 18.000 euros del pressupost del primer equip

Amb la incertesa econòmica actual, els pressupostos dels equips del futbol amateur es veuran clarament afectats. En el cas del FC l'Escala, pel curs 2020-21, invertirà 18.000 euros menys respecte a la campanya anterior. És per això que els fitxatges del club es veuen condicionats per la reducció del pressupost.

Bars, restaurants i botigues son els principals patrocinadors del FC l'Escala i també d'altres clubs esportius del municipi. Arran de la patacada, econòmica a causa del coronavirus, probablement la seva aportació es reduirà o desapareixerà. I és que aquests locals han estat tancats tres mesos. És per això que el primer equip del FC l'Escala, i altres clubs del futbol amateur, no tindrà els pressupost dels últims anys. S'han retallat uns 18.000 euros.

Pel que fa a l'exercici 2019-20, el club ha explicat que està sense deutes i al corrent de pagament.

Doncs precisament ja hem tingut les primeres conseqüències, ja que jugadors destacats com Jam Baldeh, Marçal Saenz, Pau Ribas, Uri Sala, Ivan Toribio o Musa Fatty no seguiran. Baldeh, Saenz i Ribas han fitxat pel Banyoles, de Tercera Divisió, de l'escalenc Pitu Batlle, Sala pel Bescanó, Toribio pel Llagostera B i Fatty pel Palamós.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar