Publicitat
Publicitat

Canvi de direcció a l'Institut El Pedró

L'Institut El Pedró de l'Escala té nou equip directiu, encapçalat per Maria Rosa Albert, qui ja formava part de la direcció. El ja ex-director, Javi Román seguirà vinculat al centre com a professor. L'Insitut treballa ara, per adaptar el nou curs a la situació d'emergència sanitària provocada per la Covid-19.

Des de l'1 de juliol l'Institut El Pedró de l'Escala té nova directora. Maria Rosa Albert, ha près el relleu a Javi Román en la direcció del centre. Albert, ja formava part de l'equip directiu encapçalat per Román. Davant la incertesa de com serà el pròxim curs, Albert té clar que el principal objectiu és treballar la cohesió entre professorat i alumnat i potenciar el treball en grup per evitar que a causa del treball individualitzat virtual, els alumnes perdin els valors del treball en equip. Maria Rosa Albert, directora de l'Institut El Pedró.

Entre els projectes de cara al nou curs, destaquen el pla lector i el projecte de socialització dels llibres.

També, es vol aplicar el treball per projectes.

Pel que fa la gestió i previsió del curs que ve per part del Departament d'Educació, Albert, ha estat crítica. 

Amb tot, el centre s'està preparant per aplicar les mesures bàsiques de seguretat.

Per la seva banda el fins ara director de l'Institut, Javi Román seguirà vinculat al centre com a professor. 

Recordar també, que els alumnes de 2n de batxillerat avui acaben els examens de la selectivitat que enguany s'ha enderrerit un mes a causa de la crisi de la Covid-19. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar