Publicitat
Publicitat

Novetats a les sales

Una setmana més arriben estrenes de poc pes a la cartellera, això sí aquesta setmana hi ha dos noms propis el director Richard Linklater i l'actriu Cate Blanchett ells porten 'Dónde estás, Bernadette' un film contra la societat de consum.

Anunci 0s

La setmana va començar amb dues grans pèrdues la de l'actriu Carme Contreras i el compositor Ennio Morricone. Dues figures destacades del món cinematogràfic que deixen una gran empremta.

Carme Contreras va treballar durant dècades fent teatre, cinema i doblatge on sempre serà recordada per posar a la veu a l'extraterrestre ET. La seva gran popularitat va arribar amb el seu paper de Rosa a la sèrie 'El cor de la ciutat'. 

 

Ennio Morricone ha marxat deixant un llegat de melodies inesborrables, amb més de mig miler de bandes sonares i per ser el pare musical de l'spaghetti western. El seu innovador estil va ser molt criticat a l'època per trencar amb els estàndards musicals, però també li va obrir les portes de tot el món amb directors internacionals que volien treballar amb ell. Guanyador de multitud de premis, l'Oscar se li va resistir pràcticament fins al final de la seva carrera després de guanyar l'honorífic l'any 2006, el 2016 l'acadèmia li va entregar el premi a millor banda sonora per 'Los odiosos ocho' de Quentin Tarantino. Dins la seva llarga llista de composicions, destaquen especialment 'La misión', 'El bueno, el feo y el malo', 'Cinema Paradiso', 'Dias de cielo' o 'Los odiosos ocho'.

Aquesta setmana destaquem tres films, primer una dosis de terror amb 'The boy 2: La maldición de Brahms' segona part de la cinta amb el mateix nom de l'any 2016 ara amb personatges nous però amb un argument similar a l'anterior film i igual que moltes altres pel·lícules de terror amb temàtica de ninots diabòlics. Una família que s'acaba de canviar de casa troben en un camp un misteriós ninot. Al principi tot sembla normal, però de cop els pares s'adonen que el seu fill manté una estranya relació amb el ninot anomenat Brahms 

  

El gallec Beda Docampo conegut per 'Amores locos' arriba amb una nova comèdia estival titulada 'La maldición del guapo' un film d'estafadors com 'El golpe' o 'Nueve reinas'. Humberto, seductor i estafador a parts iguales, porta una vida tranquil·la després de complir condemna per una antiga estafa. La qual va acabar amb la relació amb el seu fill Jorge. Ara aquest és veurà obligat a demanar-li ajuda després de ser víctima d'un robatori a la joieria on treballa.

I la destacada de la setmana, el més nou de Richard Linklater 'Dónde estás, Bernadette', un film de caràcter social al més pur estil Linklater i amb la presència de la gran Cate Blanchett, qui dóna vida a una exitosa arquitecta retirada que actualment viu a Seattle, amb el seu marit i la seva filla adolescent. El seu caràcter, el seu nerviosisme i el seu mal comportament amb els veïns aniran argumentant progressivament. © 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar