Publicitat
Publicitat

Anxoves Callol Serrats ha tancat un dia per prevenció en detectar-se un cas de COVID

Anxoves Callol Serrats va enviar a casa tots els treballadors un dia i mig en detectar-se un cas de Coronavirus en una noia que havia anat a Lleida. Avui han tornat a la feina després que tota la plantilla hagi donat negatiu als tests PCR. L'empresa explica que segueix estrictament la normativa.

L'empresa Anxoves Callol Serrats de l'Escala ha estat tancada poc més d'un dia per prevenció després que una de les seves treballadores donés positiu per COVID-19.La dona havia passat uns dies  a Lleida i en tornar es va començar a trobar malament, amb símptomes de Coronavirus.Salut comunicava que la treballadora havia donat positiu però que l'empresa podia seguir treballant en estar complint els protocols de seguretat.Davant el neguit generat l'empresa va decidir fer testos a tota la plantilla.En trobar-se malament una altra treballadora va ser Salut qui va decidir fer aquests testos, i l'empresa per prevenir, va enviar tothom cap a casa.

Els resultats van anar arribat durant el dia de dimecres, tots negatius.

Avui l'empresa ha tornat a la feina amb tota normalitat.L'empresa lamenta l'enrenou generat, tot mostrant serenitat en tenir clar que les coses es fan com cal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar