Publicitat
Publicitat

Nous positius per Coronavirus a l'ABS de l'Escala

Registrats dos nous casos de positius per Covid-19 a l'ABS de l'Escala. La Fundació Salut Empordà ha registrat 5 nous casos de coronavirus l'última setmana i fan una crida a l'autoresponsabilitat de tots i a aplicar les tres mesures de seguretat bàsiques; mascareta, rentat de mans i distància.

L'Alt Empordà no s'està escapant a l'increment de casos positius per Coronavirus. Des de divendres passat a la Fundació Salut Empordà s'han registrat 5 nous positius per COVID-19, dels quals dos d'ells a l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala. 

Actualment hi ha dues persones ingressades per aquest motiu a l'Hospital de Figueres. Pel que fa als professionals de la Fundació també ha aparegut un cas positiu.

És demana seguir de manera estricta les mesures de seguretat i prevenció per tal d'evitar nous contagis. Portar la mascareta, rentar-se les mans i mantenir la distància de seguretat. A aquestes mesures, s'hi afegirà  l'obligatorietat de portar mascareta, hi hagi o no la distància de seguretat, tant en espais interiors com al carrer. Els brots apareguts al Segrià i la necessitat que no es reprodueixin en d'altres comarques han fet moure fitxa al departament de Salut.

Des de la Fundació Salut Empordà es fan dos apunts més, d'una banda es recomana seguir i deixar-se aconsellar només per fonts oficials, i de l'altra, que si segueixen creixent els casos tornarà a informar diàriament de l'evolució de persones contagiades, hospitalitzades i defuncions. Recordem que aquesta informació periòdica s'havia aturat quan els positius van caure a la mínima expressió.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar