Publicitat
Publicitat

'Contrast de paisatges, e mountainbike'

Una ruta en bicicleta de muntanya elèctrica ha servit per estrenar una de les noves activitats d'aquest estiu, que s'ha batejat com Contrast de Paisatges. Amb 10 participants la ruta ha resseguit la costa fins Sant Pere i tornada a l'Escala per Cinc Claus.

Fins el proper 22 de juliol tots els dissabtes a les 7 de la tarda a l'Escala es proposa Contrast de Paisatges, una activitat que intercala setmana a setmana una ruta en mountainbike elèctrica amb una ruta de Marxa Nòrdica.L'estrena s'ha fet en bicicleta a través de l'empresa Empordà Lovers.L'activitat és oberta a tothom , només cal una alçada mínima per poder arribar als pedals de les bicicletes.

A l'Escala, per ara s'han programat dues rutes diferents en recorregut i en nivell.

Aquesta és una més de les propostes de l'Escala per un estiu diferent.

L'activitat, per temes de seguretat, es limita a 12 participants.En l'estrena en hi havia 10, un grup d'amics que van decidir passar la tarda sobre una bicicleta.La propera sortida serà dissabte vinent a les 7 de la tardam en aquest cas per fer una Marxa Nòrdica.Per participar-hi s'ha de fer reserva prèvia a l'oficina de turisme de la Plaça de les Escoles.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar