Publicitat
Publicitat

El pilot de motos, Alex Loza, estrena categoria pujant al podi

El jove pilot de la secció de motos del CER l'Escala, Alex Loza, s'estrena, al circuit de Calafat, a la categoria de pitbikes pujant a la segona plaça del podi. Per la seva banda, Joel Plasencia pateix una forta caiguda, sense danys físics, mentre que Miguel Pérez se li espatlla el motor a la primera mànega.

La primera carrera del Campionat de Catalunya, puntuable pel nacional ANPA, que s'ha celebrat al circuit de Calafat, a l'Ametlla de Mar (Tarragona) ha anat molt diferent als tres pilots de motos del CER l'Escala. Alex Loza s'ha estrenat a la categoria de pitbikes series i ha pujat al podi, ja que ha quedat classificat a la segona posició. El jove pilot aquest curs competirà amb una moto que li ha cedit Malcor sevimotor i solopitebikes. En la primera màniga, va quedar primer, després d'una cursa amb un gran nivell, i quart a la segona.

Als entrenaments previs a Empuriabrava i a la cursa de Calafat ha fet molta calor. Tot això se li ha de sumar la granota que porten els pilots...

Recordem que Alex Loza, les dues últimes temporades ha guanyat l'ANPA en les categories minigp 140cc i 160cc, resultats que no van passar desapercebuts en les dues últimes edicions de la Festa de l'Esport.

L'ensurt del dissabte va ser la forta caiguda de Joel Plasencia, el nou pilot de la secció. Per sort, va ser una caiguda en la que no es van haver de lamentar danys físics, però la moto que es va haver de reparar. A la sortida de diumenge, es va quedar aturat, però a la classificació general va assolir la setena posició.

En aquesta cursa, també hi va competir Miguel Pérez, el més gran dels tres pilots. No li va anar bé la moto durant els entrenaments del dissabte i a la cursa se li va trencar el motor a la primera mànega quan faltaven dues voltes. Dels 26 pilots que es disposaven a fer la cursa, 10 van haver d'abandonar-la. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar