Publicitat
Publicitat

Valery Fernández retorna a la titularitat 416 després

El jugador escalenc, Valery Fernández, ha retornat a la titularitat després de superar la llarga lesió. Han hagut de passat 416 dies per tornar-lo a veure a l'onze de gala. El seu últim partit com a titular amb el Girona va ser contra l'Alabès, el dia en què els gironins s'acomiadaven de la Primera Divisió.

Des del 18 de maig de 2019 que no veiem a l'escalenc Valery Fernández a l'onze inicial del Girona FC. Han passat 416 dies. 13 mesos... L'últim partit com a titular va ser contra l'Alabès, quan l'equip d'Eusebio Sacristán s'acomiadava de la Primera Divisió. I és que arran de la lesió i l'aturada de la competició, a causa del coronavirus, aquesta titularitat s'ha fet esperar. Fernández, en el partit contra l'Sporting de Gijón va jugar 63 minuts. El cos tècnic està content amb la feina que va fer Valery.

L'anxover ha jugat més minuts amb el nou entrenador Francisco Rodríguez (75 min) que no pas amb Pep Lluís Martí (63 min). Contra el Saragossa va entrar al 78 i va jugar 12 minuts mentre que aquesta jornada n'ha jugat 63. En l'etapa de Pep Lluís Martí va disputar 33 minuts a las Palmas i 30 a Elx. El resultat d'aquesta jornada número 38 contra el Gijón va ser d'empat a 0. Els tres punts haguessin servit per posar-se a tres de l'ascens directe.

Era el primer desplaçament del nou tècnic Francisco Rodríguez, quart entrenador de la temporada 2019-20. Eusebio Sacristán no va seguir després del descens a Segona Divisió i a partir de llavors per la banqueta gironina hi han passat Juan Carlos Unzué, Juan Carlos Moreno i Pep Lluís Martí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar