Publicitat
Publicitat

500 joves al Campus del Club Nàutic

Amb l'arribada de la calor, un dels campus esportius que no falla mai a la cita és el del Club Nàutic l'Escala. En aquesta edició no serà com les de sempre, sinó que s'han estremat les mesures de seguretat a causa del coronavirus. Tot i això, per les instal·lacions passaran mig milers de joves.

Prop de 500 inscrits passaran pel campus esportiu infantil i juvenil del Club Nàutic l'Escala des del 29 de juny fins al 14 d'agost. I és que tants mesos tancats a casa, ara el que ve més de gust és llançar-se al mar i refrescar-se al Mar d'Empúries. Alguns es retrobaran amb els amics i d'altres en faran de nous. Els grups es fan en funció de l'edat i cadascun d'ells compta amb deu participants.

La primera setmana s'ha completat amb deu inscrits al juvenil, que va dels 12 als 17 anys, i 44 a l'infantil, que abarquen les edats d'entre 4 i 11 anys. La xifra no està essent la mateixa que a la de les altres edicions, ja que enguany, a causa del coronavirus, s'ha reduït l'aforament al 25% per garantir la seguretat dels participants. Tot i això, el club escalenc està molt content perquè queden molt poques places disponibles. 

Als matins, tots els participants es diverteixen fent caiac, standup paddle, snorkel, jocs de platja i alguna excursió mentre que a la tarda la dediquen a vela lleugera. Els més grans també s'endinsen en la vela de creuer, sea watching, senderisme i Jet Ski. A banda de les activitats nàutiques, el campus infantil es combina amb tallers d'anglès. Aquest estiu, se submergeixen al món dels Jocs Olímpics que històricament han reunit i segueixen reunint els millors esportistes del món de fins a 30 disciplines. L'esforç i el companyerisme son essencials per a la salut.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar