Publicitat
Publicitat

180 persones assisteixen a la presentació de 'Mar d'Estiu' de Rafel Nadal

Rafel Nadal presenta al MAC Empúries la seva nova novel·la "Mar d'estiu", acompanyat d'Albert Om i Ester Pujol. En l'acte, hi han assistit 180 persones, en el que ha estat el primer esdeveniment a les Ruïnes després del confinament. 

El periodista i escriptor gironí, Rafel Nadal, ha presentat aquest cap de setmana la seva última obra, titulada "Mar d'estiu. Una memòria mediterrània". A l'acte, al Museu d'Arqueologia de Catalunya, a Empúries hi ha assistit prop de 180 persones.La presentació ha comptat amb la presència del també periodista Albert Om i de l'editora del llibre, Ester Pujol.  L'autor, ha explicat que el llibre és una crida a la vida, un homenatge a la forma de viure de la gent mediterrània i que va més enllà dels records d'un estiu vora el mar. 

El llibre inaugura la nova col·lecció de l'editorial Univers; "Joie de vivre". Un sentiment que s'ha recuperat després dels mesos de confinament. El periodista, Albert Om, explicava que el llibre evoca a les ganes de tornar a veure el mar i a tornar a vitajar després d'haver estat tancats a casa on s'ha trobat a faltar la lliberta del mar. 

"Mar d'estiu" és un llibre que descobreix el Mediterràni al detall.

Per tal de garantir les limitacions d'aforament i mesures de seguretat, l'acte s'ha dividit en dues sessions. L'espai escollit; els jardins entre les ciutats grega i romana d'Empúries. Un espai idoni per un llibre ambientat a la mediterrània i sobretot a Grècia. Ho explicava el periodista, Albert Om. 

L'acollida del llibre ha estat bona i l'autor espera que arribi a més lectors amb el Sant Jordi d'Estiu, organitzat per el 23 de juliol al Passeig de Gràcia de Barcelona. 

La presentació ha estat organitzada pel MAC-Empúries, sensible amb la creació literària, i la Llibreria Vitel·la. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar