Publicitat
Publicitat

Miquel Bosch dimiteix i s'obre el procés electoral

El FC l'Escala busca president per la pròxima temporada. Ahir dijous, Miquel Bosch, va dimitir i s'ha obert el procés electoral que culminarà el 24 de setembre. Bosch va assumir el càrrec perquè ningú volia ser-ho. Rafel Sabadí va demanar-li que entrés i que consolidés el projecte del club.

Miquel Bosch dimiteix com a president del FC l'Escala a la Junta Extraordinària celebrada ahir dijous al vespre al camp de futbol. Amb aquesta dimissió fa que s'obri el procés electoral que s'allargarà fins al 24 de setembre.

Recordem que Bosch va convertir-se en president per unanimitat el juny del 2015. Va substituir a Antoni Batlle, que va passar a ser el tresorer. La junta directiva era formada per Roser Gou, que va assumir el càrrec de vicepresidenta; Josep Maria Gasull, que va ser vicepresident esportiu i representant del club als desplaçaments del primer equip mentre que Manoli Ponce era la secretària.

Pel que fa al tema esportiu, el 2015, l'equip era dirigit per Pitu Batlle i va ser l'any que l'Escala va baixar a Segona Catalana. Amb Bosch a la presidència, Albert Gasca, Ricard Ferrer i Sergi Luís 'Sepu' també han estat entrenadors de la primera plantilla. 

En la Junta Extraordinària, a banda d'aprovar l'acte anterior, es va presentar un possible pressupost per la temporada vinent.

En relació al pressupost del primer equip, a causa de la situació actual, ha baixat uns 18.000 euros i el cost del sots 23 anira dels 7.000 i 12.000 mil euros.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar