Publicitat
Publicitat

Moltes novetats als cinemes però amb poc nom

La cartellera arriba una setmana més carregada de novetats, però de moment amb cap títol destacat. Aquesta setmana cinema espanyol amb 'La Lista de los Deseos' o la comèdia 'Todo pasa en Tel Aviv'.

Després de la reobertura de les sales on moltes d'elles van apostar per recuperar pel·lícules potents amb poc recorregut comercial, a causa de la Covid-19, com per exemple 'OnWard' o 'El Hombre Invisible' aquesta setmana arriben vuit novetats més. Unes estrenes similar a la setmana anterior, amb molt de cinema d'autor i cap títol esperat. 

Una de les més destacades l'espanyola 'La lista de los deseos' un film que pot recordar molt a 'Ahora o nunca'. Doncs l'argument gira entorn un grup de dones amb càncer que decideixen fer una llista de desitjos per complir. 

 

María León, Victoria Abril, Silvia Alonso, Bore Buika, Salva Reina i Paco Tous entre molts altres són les cares més conegudes d'aquest film on dues pacients de càncer de mama entre sessió i sessió de quimioteràpia decideixen iniciar un viatge amb furgoneta pel sud d'Espanya amb una llista de desitjos i així complir-los abans no arribi el tràgic desenllaç. 

 

L'acompanya una altra comèdia francoisraeliana titulada 'Todo pasa en Tel Aviv', aquí ens presenta a Salam, un jove que viu amb la seva mare i que ha desencantat a la seva xicota. Per madurar una mica, treballa amb el seu oncle productor una telenovel·la de gran èxit titulada 'Tel Aviv on Fire'. La feina de Salam consisteix a corregir els diàlegs, però després de la renúncia del guionista principal Salam ocupa el seu lloc. El jove no troba inspiració i tampoc té molta idea de com conduir la sèrie. Però trobarà una ajuda inesperada, el comandant a càrrec del control de la frontera. Gran seguidor de la sèrie i amb moltes idees. 

  

I pels més petits i des de Corea arriba 'Zapatos Rojos y los Siete Troll', un film dels creadors de 'Frozen' o 'Big Hero 6'. La pel·lícula reinventa el conte de Blancaneus i vol demostrar que el més important és l'actitud. 

En aquesta ocasió, els prínceps de tot un regne s'ha convertit en Trolls de color verd i per reconvertir la màgia necessiten unes sabates vermelles d'una noia molt especial. Una feina molt simple, per uns joves entrenats per viure mil aventures. Però aconseguir trencar l'encanteri serà una mica més complicat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar