Publicitat
Publicitat

L'Escola Esculapi acomiada els alumnes de sisè

L'Escola Esculapi ha celebrat una festa per acomiadar els alumnes de sisè, que enguany deixen el centre per anar a l'institut. Hi van participar ells i els professors, que van plantar un arbre, van parlar amb la directora una estona , van sopar i finalment ballar amb disco mòbil.

L'Escola Esculapi, tot i la situació, ha volgut acomiadar als alumnes de sisè, que a partir del curs vinent ja aniran a l'Institut.Ho han fet sense l'escalf dels seus companys ni de la seva família, però sí dels professors dels centre, que els han acompanyat en aquest moment tant especial.El primer que han fet els 25 joves, com cada promoció, ha estat plantar un arbre a l'hort de l'escola, en aquest cas un til·ler.Abans han llegit un petit missatge que han posat al forat on s'ha plantat l'arbre, amb records i desitjos  tot esperant que es compleixin.Des del centre s'ha fet el possible per celebrar aquest comiat.

Ha estat el comiat a un curs diferent a tot el que s'havia viscut fins ara.Alumnes i professors, sense el contacte persona a persona s'han hagut d'habituar a noves maneres de treballar i estudiar.

Tot i els inconvenients, el tutor de 6è creu que els joves estan preparats per anar a l'Institut.

Qui no es va voler perdre el comiat va ser la directora del centre Anna Muntadas , ho va fer des de casa per videoconferència.I d'aquí al sopar.En grups de 4 i separats amb l'espai suficient, van anar recollint una hamburguera i un refresc que s'havia preparat a gust de tothom en una furgoneta  FoodTrack instal·lada al pati de l'escola.En acabar van poder gaudir d'una estona de disco mòbil.Els nois i nois han crescut i a partir de setembre ja els podrem veure a l'Institut.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar