Publicitat
Publicitat

Tercer cicle de cançó popular d'Arrel i amb Salero

D'Arrel i amb Salero torna aquest cap de setmana amb el primer dels concerts del tercer cicle. El festival de cançó popular, s'adapta a la situació oferint tres concerts dels sis programats inicialment. Serà imprescindible reservar entrades per controlar aforament.

L'Escala acull un any més el festival de cançó popular 'D'Arrel i amb Salero', això sí amb una edició reduïda, amb aforament controlat i amb reserva prèvia d'entrades. Aquest dissabte arriba el primer dels tres concerts programats per aquesta temporada, el del Duet Esclopènia, ells actuaran a l'Alfolí de la Sal i oferiran un concert amb peces tradicionals catalanes i ballets. 

 

El festival que arriba a la seva tercera edició, s'ha readaptat a causa de la pandèmia. Després d'estudiar diverses fórmules s'ha reduït l'edició de sis a tres concerts i s'ha espaiat molt els dies del festival oferint un concert el juliol, un doble concert el setembre i la clausura el mes d'octubre. A més també s'ha afegit un escenari, Plaça Catalunya, un nou espai més ample on es podrà gaudir del doble concert. Els altres continuen a l'Alfolí, escenari principal del cicle.

 

Per accedir als concerts, caldrà fer reserva prèvia de les entrades a infomuseu@lescala.cat o trucat al mateix museu 972 05 98 23. Una normativa important per tal de controlar aforament. Des de la direcció i organització del cicle D'arrel i amb salero estan molt contents de poder oferir part de la programació aquest any 2020.

 

Recordem que el cicle de cançó popular va néixer ara fa tres anys amb la voluntat de dotar l'Escala d'un punt de trobada de la cançó catalana, tradicional, popular i d'autor.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar