Publicitat
Publicitat

L'hoquei subaquàtic programa un curs intensiu durant el juliol

Per segon any seguit, l'hoquei subaquàtic de l'Escala impulsa un curs intensiu durant el juliol per donar visibilitat en aquest esportiu i també per animar als joves del municipi a formar part de la plantilla la pròxima temporada. La primera de les vuit sessions comencen dilluns a la piscina municipal de l'Escala.

L'equip d'hoquei subaquàtic de l'Escala, Les Anxovetes, programa per aquest juliol un curs intensiu amb l'objectiu de seguir donant a conèixer el seu esport i engrescant a possibles nous jugadors per la temporada d'hivern. És un esport fresc, dinàmic i d'equip.

El curs està adreçat a nens, nenes, nois i noies de 7 a 17 anys. El requisit bàsic és saber nedar. No importa el nivell que es tingui. El curs s'impartirà cada dilluns i dimecres de 19.30 a 20.30 h a la piscina municipal de l'Escala.

El club també ha explicat aquesta temporada d'hivern, Les Anxovetes, es prepararà per poder competir al mundial d'Austràlia 2021. 

Cal recordar que amb la pandèmia, els jugadors van fer classes online d'apnea i no van poder competir ni a la Copa d'Espanya ni el torneig de Vitòria, al País Basc. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar