Publicitat
Publicitat

L'Escala es promociona als busos de Sarfa

Fins a 20 municipis que formen part del Patronat de Turisme Costa Brava s'anuncien als autobusos de Moventis Sarfa en un campanya per atraure el turisme de proximitat. El que correspon a l'Escala porta impresa una imatge del jaciment d'Empúries.

Una vintena de vehicles de Sarfa difondran la marca Costa Brava als autobusos amb una imatge d'una de les poblacions que participa a una campanya del patronat de Turisme Costa Brava, entre elles l'Escala.L'objectiu és la dinamització del turisme de proximitat.Entre les imatges hi ha les ruïnes d'Empúries, el front marítim de Cadaqués, la Catedral de Girona o el Museu Dalí.Els autobusos seran com tanques publicitàries mòbils que circularan per tot el país a les rutes de Sarfa.Sector Públic i privat sumen amb aquesta iniciativa, amb Diputació, Conselleria de Territori, Consells Comarcals i el Patronat de Turisme Costa Brava i Moventis-Sarfa.

A l'acte hi va assistir el Conseller de Territori Damià Calvet, que destacava la necessitat d'apostar pel turisme de proximitat.La campanya es completarà amb espais publicitaris en mitjans de comunicació, sobretot per  RAC1, per divulgar els atractius dels municipis participants.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar