Publicitat
Publicitat

Classes de reforç pels alumnes amb menys recursos

La crisi sanitària i econòmica ha afectat a l'aprenentatge dels escolars que disposen de menys recursos a casa. De cara a poder començar amb garanties el curs vinent des de Serveis Socials s'oferiran classes de reforç durant tot l'estiu.

L'ajuntament de l'Escala oferirà classes de reforç escolar els mesos de juliol i agost als alumnes que durant els mesos de crisi sanitària no van poder seguir les classes des de casa, sigui per no tenir accés a les noves tecnologies o perquè els seus pares no tenien disponibilitat i recursos per ajudar-los.Les classes es faran al centre Cívic Xalem i s'han previst de 64 a 72 places.Els alumnes que podran assistir a les classes de reforç han estat escollit pels centres escolars del municipi, que han detectat quins joves ho tindríen més difícil en començar el curs vinent.

Encara pensant en els infants, i preveient que la crisi sanitària i econòmica seguirà els propers mesos, des de Serveis Socials es creu que caldrà potenciar les beques menjar per garantir l'aliment a tots els joves.

Ho explicava Ramona Viella al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, on explicava entre d'altres la situació del Centre de distribució d'aliments o el retorn de les visites domiciliàries.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar