Publicitat
Publicitat

El MAC Empúries reprèn l'activitat

El MAC Empúries aquest cap de setmana ha reprès l'activitat amb les visites teatralitzades a les Ruïnes d'Empúries. El museu s'ha hagut d'adaptar a la nova normalitat i ha establert tots els protocols de seguretat. 

El Museu d'Arqueologia de Catalunya ha reobert les portes aquest cap de setmana i ha reiniciat les visites teatralitzades a les Ruïnes d'Empúries. L'equipament s'ha adaptat a la situació actual i ha establert un protocol de seguretat. Els visitants estan obligats a portar mascareta, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrada i a mantenir les distàncies de seguretat. 

El museu ha rebut un constant degoteig de visitants aquest cap de setmana, tot i les altes temperatures. A  l'entrada, es fan control d'aforament per evitar aglomeracions a les taquilles.

Una de les activitats que s'ha reprès són les visites romanes on els guies es converteixen en antics habitants de la ciutat i expliquen, en aquesta divertida visita, com era la vida a la seva ciutat fa dos mil anys. Aquesta activitat està pensada per a descobrir d'una forma diferent les costums i la vida quotidiana de les societats grega i romana que varen viure a Empúries.

Per adaptar-se a les condicions de seguretat i poder garantir la distància entre els visitants, s'han reduït els grups d'aaquestes visites. El guia, abans de començar la visita, informa als turistes de les mesures que s'han pres i de com hauran de fer el recorregut per tal de mantenir en tot moment les distàncies de seguretat. Ell, no porta mascareta, per la necessitat de projectar la veu, ja que no està sonoritzat i perquè les explicacions arribin a tot el grup, amb tot, però, manté la distància de seguretat en tot moment i es situa en espais suficientment allunyat del públic. 

El Mac Empúries ha adaptat totes les activitats previstes per aquest estiu adequant-les a la situació. Es faran les Visites Romanes i l'Empúries cap al tard fins a finals d'agost, com també el Bibendum, els dissabtes d'agost i altres activitats programades. Tota la informació es pot trobar a la pàgina web del museu www.macempuries.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar