Publicitat
Publicitat

L'Escala reprèn l'Any Xaxu

L'Escala reprèn l'Any Xaxu amb un concert de sardanes amb la Principal de Cassà. Un concert d'estrena a l'Escala però que té prevista una gira per terres gironines. 

 

Amb aquesta sardana de Josep Vicens i Juli, l'Avi Xaxu, iniciava el concert de vermut que reprenia les activitats Any Xaxu a l'Escala i també simbolitzava la primera activitat sardanista escalenca post confinament. Unes activitats que continuaran pròximament amb altres propostes sardanistes reformulades per adaptar-se a les mesures de seguretat. El de diumenge va ser un concert especial i és que l'Escala va reprendre les activitats Any Xaxu, després de l'aturada general amb motiu de la pandèmia. Un concert a càrrec de la cobla La Principal de Cassà que va retre homenatge a la figura de l'Avi Xaxu i altres compositors. Una audició d'estrena a l'Escala i que ara inicia una gira per terres gironines. 

 

El concert va ser seguit per un bon nombre de públic, el que va seguir al peu de la lletra la normativa establerta per assistir com fer reserva prèvia, respectar les distàncies o utilitzar les mascaretes. 

 

Amb la reactivació de les activitats Any Xaxu, s'espera redescobrir i difondre la figura humana de Josep Vicens i Juli entre el públic general, el públic sardanista i les noves generacions, així com recuperar i difondre l'obra musical de l'Avi Xaxu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar