Publicitat
Publicitat

El Club Tennis l'Escala, el primer club que reprèn la competició provincial

El Club Tennis l'Escala ha estat el primer club del municipi que ha reprès la competició provincial. L'equip +30 masculí de tennis s'ha enfrontat aquest diumenge al matí al Calonge i encara té pendents dues jornades, una contra el Celrà i l'altra contra el Lloret. 

Van ser les primeres instal·lacions esportives en obrir i ha estat el primer club que ha reprès la competició provincial. L'equip masculí +30 del Club Tennis l'Escala ha tornat a competir després de tres mesos i mig. Els escalencs, que van comptar amb Jordi Bras, Ivan Arquillo, Albert Fernández i Joan Torrens, van enfrontar-se al Calonge i van perdre 1 a 4. El punt de l'honor, els locals el van aconseguir en els dobles, gràcies al triomf de Bras i Torrens. 

Jordi Bras va tenir un enfrontament complicat, Ivan Arquillo va quedar-se amb la mel als llavis i Joan Torrens i Albert Fernández tampoc van poder sumar cap punt tot i el gran joc mostrat durant el transcurs del partit. Ara queden pendents dos partits, un a casa contra el Celrà i el darrer a Lloret.

Pel que fa als màsters de pàdel que organitza el club, s'ha acabat la categoria mixta amb la victòria de Sergi Sala i Dolo Puig, però encara queda per disputar part de la modalitat masculina.

I aquest dissabte, 4 de juliol a partir de les 21 h de la nit, el Club Tennis l'Escala inaugura la terrassa. Ho fa organitzant una barbacoa i un karaoke. És obert a tothom. El club posarà a disposició de tothom la barbacoa, però cadascú s'haurà de portar el menjar. Hi haurà servei de bar.

Una bona opció per passar un dissabte nit diferent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar