Publicitat
Publicitat

Núria Esponellà guanya el Premi Prudenci Bertrana amb «Ànima de Tramuntana»

Núria Esponellà guanya el Premi Prudenci Bertrana amb «Ànima de Tramuntana». L'escriptora assegura que aquest premi és un reconeixament al gran esforç fet per escriure aquest llibre.

L'escriptora altempordanesa Núria Esponellà ha guanyat el 53è Premi Prudenci Bertrana de novel·la amb 'Ànima de Tramuntana', en el marc dels Premis Literaris de Girona.Esponellà agraeix el reconeixament i assegura que és una gran satisfacció ja que aquesta novel·la ha estat un gran repte de superació personal. 

La novel·la tracta sobre dues dones d'èpoques molt distants que s'enfronten a les dificultats de la vida a la recerca d'un sentit. Encara que no es poden revel·lar gaires detalls de l'argument, Esponellà ha explicat que els entrebancs de la vida, la definició de l'ànima i la mort com a tabú és un dels fils argumentals importants d'aquest llibre. 

Els jurats de cadascuna de les quatre modalitats dels Premis Literaris de Girona es van reunir virtualment la setmana passada i els llibres guanyadors sortiran publicats el 23 de setembre. Núria Esponellà creu que el jurat ha valorat la feina de documentació i recerca feta. 

El premi està dotat amb 30.000 euros i la gala de lliurament serà el 22 de setembre a l'Auditoria de Girona. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar