Publicitat
Publicitat

El CER ja compta amb una cadira elevadora

El CER disposa des de fa uns dies d'una cadira elevadora per accedir a les diferents sales interiors de l'edifici. Una de les seccions que més ús en farà serà la de jujitsu adaptat, fins ara pujaven els alumnes a braços. 

El centre esportiu i recreatiu de l'Escala, el CER, disposa d'una plataforma elevadora per a cadires de rodes que permet als usuaris accedir a les sales interiors de l'edifici amb més facilitat i directament amb la cadira. Una de les seccions que més la utilitzarà serà de jujitsu adaptat i arts marcials. 

 

Una plataforma molt reclamada des de la secció de jujitsu, ja que en fer classes amb alumnes amb mobilitat reduïda pujar escales per arribar fins a la sala era molt complicat. En moltes ocasions els dos monitors eren els encarregats de pujar-los i baixar-los a pes. 

 

A més, els alumnes també ho valoren molt, doncs així són més independents i ells mateixos poden gestionar-se la seva arribada a la sala de jujitsu com qualsevol alumne.

Pel que fa a les classes de jujitsu, la secció està aturada. Els monitors preparen activitats per una possible reobertura, però ara amb les normatives actuals és molt complicat reiniciar, doncs el jujitsu és un esport de contacte. 

 

Els monitors comentaven que si tot segueix igual, i les normatives no es modifiquen més. El setembre es podrien reactivar les classes almenys amb els adults. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar