Publicitat
Publicitat

Torna la màgia del cinema

Les sales de cinema reobren a partir d'avui divendres 26 de juny, la majoria d’estrenes  seran pel·lícules independents, petites i mitjanes, de diferents nacionalitats i amb dues propostes destacades 'Personal Assistant' i 'La posesión de Mary'.

Quan es compleixen tres mesos del tancament de les sales, una situació que no havia passat mai, les sales es preparen per a una reobertura aquest divendres 26 de juny amb tres tipus de propostes: pel·lícules d'estrena, títols que estaven en cartell el 12 de març i no havien esgotat la carrera comercial i la reposició de grans clàssics. La majoria d'estrenes del 26 de juny seran pel·lícules independents. Però també hi ha dues propostes més comercials com són 'Personal assistant' i 'La posesión de Mary'.

Dakota Johnson, deixa enrere la seva etapa de '50 sombras de Grey' per obrir-se camí amb nous formats i demostrar la seva qualitat com a actriu. Ella juntament amb Tracee Ellis Ross són les protagonistes de 'Personal assistant', drama musical on una superestrella de la música haurà d'unir forces amb la seva assistent personal per obrir un nou rumb a la seva carrera.

Maggie Sherwoode és l'assistent personal de la popular Grace Davis, una cantant amb multitud de fans, però que fa anys que no treballa amb un nou disc. Els assessors de Davis, miraran de treure el màxim rendiment dels seus concerts, al mateix temps que Maggie comença a arregnar les cançons més populars de Grace Davis, ja que ella en realitat no vol ser una assistent. Ella ha nascut per ser productora musical, tal vegada està a punt de complir el seu somni.

Per aquells que busquin una bona dosis de terror, arriba 'La posesión de Mary' amb Gary Oldman. Un humil i expert mariner busca la manera de millorar la seva vida i també la de la seva família. Per això comprar un valer amb una misteriosa història de tots els seus propietaris, amb ell pretén iniciar un petit negoci familiar. Poques hores després de fer-se a la mar, comencen a succeir un seguit de fets on tots acaben lluitant contra tots. Sembla que una estranya criatura els força a endinsar-se a la foscor a mar obert.

Des d'Austràlia i amb Teresa Palmer i Sam Neill de protagonistes arriba el fet real de la setmana 'Corre como una chica' on s'explica la vida de la jove Michelle Payne que va fer història l'any 2015 al convertir-se en la primera noia a guanyar la gran carrera d'hípica de Melbourne.

I tanquem aquesta tornada a les sales amb 'La cinta de Álex' una producció a tres bandes: Estats Units, Espanya i Índia. Un drama amb Fernando Gil, Aitana Sánchez-Gijón, Rocío Yanguas i Amit Shukla. L'Opera prima de Irene Zoe Alameda on explica la història d'Alexandra una adolescent que és reuneix de nou amb el seu pare. Ell és un comerciant que ha passat diversos anys a la presó, acusat de terrorisme. En sortir de la presó, els dos inicien un viatge a la Índia per reactivar els negocis i el vincle familiar. Un cop allà el destí té uns altres plans per pare i filla.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar