Publicitat
Publicitat

Pla d'Activitats turístiques i culturals

L'Ajuntament de l'Escala presenta un programa d'activitats turístiques i culturals per aquest estiu adaptades a les mesures de seguretat actuals. Més d'un centenar d'activitats per dinamitzar un estiu atípic. 

Un estiu diferent, però amb una bona càrrega d'activitats turístiques i culturals. És l'objectiu del programa que ha presentat l'Ajuntament de l'Escala per dinamitzar un estiu atípic, marcat per les mesures de prevenció per tal d'evitar la propagació de la pandèmia de la Covid-19. 

L'aforament limitat, la reserva prèvia i l'ús de mascareta seran una constant a tenir molt en compte a les activitats d'aquest estiu i que s'han preparat sota la premissa que cal evitar que es produeixin aglomeracions no controlades. 

Des de l'àrea de turisme s'han programat una sèrie d'activitats periòdiques que s'aniran repetint durant l'estiu. 

Marta Rodeja, Regidora de Promoció Econòmica i Turisme.

A nivell cultural també s'ha fet un important esforç per oferir una programació variada i atractiva. Precisament aquesta setmana es presentava el cartell del festival Portalblau que comptarà, entre d'altres amb l'actuació de Els Amics de les Arts, Gemma Hummet i Dàmaris Gelabert. 

Rafel López, Regidor de Promocií i Acció Cultural

Amb tot, alguna de les activitats clàssiques de l'estiu s'han hagut de suspendre o modificar perl gran volum de públic que mouen, com ha estat el cas de la Cantada d'Havaneres o la Festa del Carme.

Des del consitori destaquen que es continua treballant per anar incorporant noves activitats en funció de l'evolució de l'estiu. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar