Publicitat
Publicitat

Film coral aquesta cap de setmana a Torroella

Las Golondrinas de Kabul aquest divendres al cine club de Torroella. El film coral 'The Gentlemen: los señores de la mafia' l'estrena de la setmana, com sempre amb sessió única el dissabte, diumenge i dilluns. 

A l'espera de l'obertura de les grans multisales el proper cap de setmana amb diverses estrenes programades, el cinema montgrí continua oferint cada cap de setmana entreteniment cinematogràfic. Aquest divendres tornen les sessions de cine club amb versió original subtitulat, ho fa amb 'Las golondrinas de Kabul'. 

Pel·lícula d'animació per a un públic adult i amb un toc de duresa i molta tristesa. El film s'emmarca a Afganistan l'any 1998 on els talibans imposen les seves normes asfixiants, les quals impedeixen viure amb llibertat, un model de vida on les dones surten molt perjudicades. En aquest context els protagonistes són una parella d'enamorats que es plantegen sortir del seu país per atrapar el seu somni de viure millor. Però l'atmosfera i l'entorn polític té altres plans per ells. 

 

Aquells que busquin més acció i un cinema més comercial, el dissabte, diumenge i dilluns poden gaudir amb 'The Gentlemen: Los señores de la mafia' un film coral amb Matthew McConaughey, Colin Farrell, Hugh Grant i Charlie Hunnam un repartiment de luxe que farà les delícies dels fans del seu director Guy Ritchie en la seva primera etapa, ja que compta amb tots els ingredients necessaris: humor negre, violència extrema i moltes paraulotes. 

 

Fletcher, un investigador de poca reputació fa xantatge a Ray, la mà dreta d'un traficant del Regne Unit que ha muntat un imperi amb la marihuana. Després de la seva gran expansió vol retirar-se i per això vol vendre el negocia a Mathew Berger, un milionari. Però durant les negociacions apareix un mafiós xino, que roba part de les plantacions. Un embolic difícil de resoldre. 

  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar