Publicitat
Publicitat

Rafel López defensa la necessitat de dedicar recursos a la cultura

L'Àrea de Cultura defensa la necessitat d'aportar recursos per tal que l'activitat cultural no s'aturi tot i les circumstàncies que vivim. El butlletí digital que s'edita o la gravació de càpsules de vídeo, que s'estan enregistrant i que es difondran a través de les noves tecnologies, poden ser eines essencials a partir d'ara.

Dedicar recursos a la sanitat, a generar feina o als serveis socials són les necessitats més urgents ara mateix i d'aquí el pla de xoc per un valor d'un milió quatre-cents mil euros aprovat per l'Ajuntament de l'Escala.Des de l'Àrea de Cultura , però, també es defensa que aquests recursos ajudin a generar activitat cultural, a vegades un dels sectors que pot quedar en un pla secundari.Durant el confinament, amb l'objectiu de mantenir viva la cultura s'ha editat un butlletí periòdic amb propostes  que es podien gaudir des de casa , que també incitava a la participació.

El que es té clar és que cada vegada hi ha més dependència de les noves tecnologies i el que s'està fent ara és anar creant continguts que estiguin disponibles online. Seria el cas de càpsules informatives, visites guiades per internet o d'altres formats per interactuar amb el públic potencial.

Ho explicava Rafel López a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, on també destacava el paper de les entitats durant el confinament, havent de suspendre o ajornar actes  depenent del cas.Pel que va venint creu que s'ha d'anar dia a dia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar