Publicitat
Publicitat

L'oficina de turisme reobre adaptada a la pandèmia

L'oficina de turisme ha reobert aquesta setmana l'atenció personalitzada. Tot a punt a les portes de l'obertura de fronteres i de la finalització de l'estat d'alarma.

Mampares de vidre al mostrador principal, senyalització a l'exterior i a l'entrada per mantenir la distància de seguretat mentre s'espera el torn, penells informatius de les mesures higièniques i seguretat que cal respectar, gel hidroalcohòlic a l'accés. Son les mesures principals que es trobarà de nou la persona que acudeixi a l'oficina de turisme de la plaça de les escoles, que ha reobert el servei presencial aquesta setmana.

Un cop a dins l'oficina, el canvi fonamental amb què es trobaran els usuaris serà l'absència total de fulletons i altre material promocional en suport paper, que a partir d'ara només es lliurarà des del darrera del taulell.

La reobertura de l'oficina coincidint amb l'entrada a la fase tres de desconfinament i a les portes de l'obertura de fronteres i final de l'estat d'alarma.

Pel que fa al servei de venda de bitllets i reserves de bus, també s'està recuperant la freqüència de viatges. S'espera que a partir de juliol es normalitzi el servei.

L'oficina central de la plaça de les escoles obre de dilluns a divendres de nou del matí a vuit del vespre de dilluns a dissabte. Els diumenges només al matí, de deu a dues. També l'atenció turística al Masle es troba oberta en l'horari habitual, matins de deu a una i tardes de cinc a vuit. Les oficines d'Empúries i de l'entrada nord obriran a partir de l'1 de juliol.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar