Publicitat
Publicitat

Sandro Rosell assisteix a l'acte de presentació del FC l'Escala

L'expresident del FC Barcelona, Sandro Rosell, assisteix a l'acte de presentació de la temporada 2020-21 del FC l'Escala. Rosell passa bona part de l'any a l'Empordà perquè és un enamorat de la gastronomia, de les cales de la Costa Brava i de l'esport local. 

L'expresident del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha estat un dels convidats de la presentació de la temporada 2020-21 del FC l'Escala. L'esdeveniment va tenir lloc en un restaurant del municipi.

Rosell ve molt a l'Escala perquè hi té molts coneguts.

El que va ser el president número 39 del Barça té una pega.

Ara el club escalenc està a punt de tenir un nou president. Sandro, que va ser president del Barça del 2010 al 2014, és conscient que liderar un club amateur i un club professional no té res a veure.

I precisament d'aquests clubs locals neixen figures com Tito Vilanova i Valery Fernández. 

En l'acte es van anunciar les renovacions de l'entrenador del primer equip, Sepu, i del coordinador del Futbol Base, Salam. I també es va presentar al que serà el nou entrenador del nou sots 23, Robert Figueras.

{{ tall Marc Bosch, president interí }}

En els pròxims dies s'anunciarà quan es podrà fer la primera de les dues Assemblees de socis. En la primera, Miquel Bosch, actual president, haurà de dimitir perquè el seu germà Marc es converteixi en el nou responsable del club quan s'acabés el procés electoral.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar