Publicitat
Publicitat

La Festa del Carme s'adapta a la situació COVID

La Comissió del Carme i l'ajuntament de l'Escala no renuncien a celebrar la Festa del Carme. Els actes més multitudinaris no es podran celebrar i la resta estaran condicionats per l'aforament. Tota la Festa es farà en directe per Canal 10 Empordà.

La Comissió de la Festa del Carme de l'Escala  ha decidit tirar endavant la celebració tot i que serà diferent degut a la pandèmia.No s'ha volgut ajornar per més endavant ni deixar de fer-la aquest 2020 pel que representa.La situació obliga a suspendre algunes activitats, que es re formulen, i a adaptar-ne d'altres.Les més tocades són les que impliquen major concentració de gent.D'altres activitats tiren endavant , això sí, condicionades per l'aforament i serà obligat portar mascareta.Totes i cadascuna de les activitats des de dos quarts de dotze del matí fins les 9 del vespre es podran seguir en directe per Canal 10 Empordà.

Canal 10 Empordà oferirà la Festa del Carme, tant per la TDT com per les xarxes socials, amb emissió en directe per Facebook Live.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar