Publicitat
Publicitat

Primer acte de desconfinament

La UBET i l'Ajuntament de l'Escala han organitzat el primer acte amb públic després del confinament. La conferència sobre el futur del comerç ha tornat a obrir les portes de l'Alfolí de la sal per acollir un acte presencial, això si amb mesures de seguretat i aforament limitat. 

L'Alfolí de la Sal, va acollir ahir a la nit el primer acte de desconfinament. Una xerrada organitzada des de la UBET amb col·laboració de l'Ajuntament. Un acte on calia fer reserva prèvia per assistir i també respectar diverses mesures de seguretat. 

Sota el títol SOS Comerç, va presentar-se una xerrada sobre el passat, el present i el futur del comerç local. Destacant la tasca i el valor del comerç de proximitat, les estratègies de màrqueting i les noves maneres de vendre.

 

Amb aquesta activitat la UBET engega la temporada d'estiu amb optimisme, igual que han encarat tots aquests mesos de confinament on l'associació no ha parat de treballar i formar-se. L'estiu de 2020 serà diferent per tots els membres de la UBET, un cas visible el no poder organitzar activitats d'estiu com concerts o la Fashion Show. Tot i això la junta no para i ja tenen previst un pla B. 

Aquest dimecres a partir de 2/4 de 10 de la nit podreu seguir íntegre per canal 10 Empordà la conferència SOS Comerç.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar