Publicitat
Publicitat

La Piscina obre les instal·lacions i treballa per oferir una aplicació per reservar classes

Les instal·lacions de la Piscina Municipal de l'Escala han obert aquest dilluns. Per poder assistir a les activitats dirigides cal fer cita prèvia en una aplicació que en les pròximes hores es donarà a conèixer. Els usuaris que s'han animat a acostar-se en aquestes dependències s'han sentit segurs.

Avui ha obert la Piscina Municipal de l'Escala i és obligatori portar mascareta en tots els trajectes que es facin, excepte quan s'estigui fent l'activitat. L'staff recomana portar una bossa de plàstic per poder guardar-la mentre l'usuari faci exercici. Una altra norma és que s'han de portar dues tovalloles. I un cop acabat l'exercici, caldrà desinfectar les màquines.

Perquè els usuaris se sentin segurs, en diferents espais d'aquestes dependències s'han instal·lat diferents punts d'higiene de mans i desinfecció de material.

Avui ha estat el primer dia per molts. La jornada ha començat amb l'aquagym i acabarà amb pilates. També hi ha programades activitats de zumba, de ciclo indoor, de GAC i HIIT.

Hi havia moltes ganes de tornar. Les màquines del gimnàs no han parat i és que entrenar a casa i entrenar al gimnàs no té res a veure.

Els usuaris s'han sentit segurs.

Per poder dur a terme les tasques de desinfecció als vestuaris i deixar espai per altres usuaris serà necessari que es deixin els bancs i penjadors lliures de roba, bosses i calçat. Durant la pràctica de l'esport s'hauran de deixar les pertinences als armaris. La Piscina ha comunicat a les xarxes socials que els rebuts no es passaran fins al juliol.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar