Publicitat
Publicitat

Campanya de promoció dels atractius de l'Escala

L'àrea de turisme i promoció econòmica de l'Escala engega avui una campanya de promoció dels atractius de la població per xarxes socials, tot destacant els valors de proximitat, de natura i d'esport. S'hi invertiran 13.000 euros i es presenta amb el lema "Noves primeres vegades".

L'Escala és una destinació turística on, a banda del sol i les seves platges, els valors de la cultura, la natura, la gastronomia o el comerç en son els seus punts forts. I aquest és el missatge que es pretén donar amb la campanya encapçalada pel reclam de "l'Escala, mar d'Empúries" i amb el lema "Noves primeres vegades" persegueix la idea de gaudir de nou dels valors que no hem pogut gaudir durant tot el confinament. La campanya s'ha engegat avui i, en diferents onades, s'allargarà fins el mes de setembre vinent. L'àrea de turisme i promoció econòmica hi destinarà una partida de poc més de 13 mil euros, vinculats amb el pla de xoc aprovat fa poques setmanes. 

Amb la campanya es vol incidir primer en un públic de proximitat, però després, quan es reobrin fronteres, es vol incidir també en un públic del sud de França i altres públics estrangers. La campanya es dividirà en dues línies d'actuació. La primera, online, a través de les xarxes. L'altra, offline, amb publicitat en diferents publicacions en suport paper o a través de falques radiofòniques.

Aquesta campanya forma part d'una de les accions contemplades al pla de xoc econòmic i social que ha aprovat l'Ajutnament de l'Escala. Un pla que inclou, entre d'altres accions, una campanya de promoció del comerç local, una de promoció conjunta amb els municipis de la badia de Roses; la reorientació de les activitats d'estiud 'aord amb el nou context turístic i les seves necessitats; ajuts al sector comercial i turístic per a l'adquisició d'elements de protecció i seguretat i d'altres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar