Publicitat
Publicitat

Converses femenines al cinema montgrí de Torroella

Després de convertir-se amb el primer cinema obert de Catalunya, el cinema Montgrí de Torroella porta aquesta setmana a la pantalla gran 'Invisibles' l'últim film de Gracia Querejeta. En ell les converses femenines són les protagonistes. 

El cinema Montgrí de Torroella, va convertir-se la setmana passada en el primer cinema de tot Catalunya en obrir les portes després del confinament. Ho va fer amb diverses mesures i aplicant tots els protocols establerts, unes normatives que s'hauran de seguir portant a terme fins a nova ordre. Entre elles l'ús obligatori de mascarets al vestíbul i també durant la projecció o ocupar les butaques no precintades. De moment també i seguint els protocols de cada fase, les sales de cinema tenen aforament limitat. En el cas de Torroella a 130 espectadors, però per millorar la seguretat els responsables del cinema han acordat no superar el centenar. 

Seguint la línia de la setmana passada el cinema Montgrí presenta una única pel·lícula amb sessió única, el divendres, dissabte i dilluns a les deu de la nit i el diumenge a la tarda a partir d'un quart de vuit. Tots els interessats en consultar cartellera o horaris ho poden fer a www.https://cineclubtorroellenc.cat/.

Aquesta setmana la proposta del cinema és 'Invisibles' de Gracia Querejeta, amb Emma Suárez, Adriana Ozores o Nathalie Poza entre altres. Un film on les protagonistes són les converses de tres dones que ratllen els cinquanta anys i observen que són invisibles per a bona part de la societat. La directora madrilenya aporta la seva visió personal d'aquest fet.

  

 Elles són la Júlia, l'Elsa i l'Amèlia, tres amigues que decideixen anar a caminar juntes un cop per setmana. El que comença com una distracció acaba convertint-se en una necessitat. Doncs les caminades serveixen de teràpia per tal que cada una d'elles expressi els seus sentiments, frustracions, desamors i embolics laborals. Però poca a poca dedescobriran que dins una amistat també hi ha secrets.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar