Publicitat
Publicitat

El quadre 'Molei a la platja d'Empúries' de Joan Massanet torna a l'Escala

El quadre 'Molei a la platja d'Empúries' de Joan Massanet ha tornat a l'Escala després d'un any d'exposar-se a diferents Museus d'Art  de Catalunya com a mostra que repassava el pas de l'art clàssic al surrealista.

Aquesta setmana ha tornat a l'Escala el quadre del pintor escalenc Joan Massanet 'Molei a la platja d'Empúries'Des d'ara ja es pot visitar a una de les sales de la primera planta de l'Alfolí de la Sal.L'obra ha estat viatjant durant un any dins l'exposició "Realisme(s) a Catalunya (1917-1936). Del Picasso clàssic al Dalí surrealista", coordinada des de la Xarxa de Museus d'Art de Catalunya.L’exposició suposa una prospecció i anàlisi d’un dels moments més fascinants i complexos de la història contemporània, com és el període entre les dues guerres mundials, des d’una òptica catalana. La mostra relata les trobades i divergències dels creadors catalans entre el final de la Primera Guerra Mundial i l’esclat de la Guerra Civil espanyola, sacsejats per les grans transformacions socials i polítiques del moment.

L'obra de Massanet s'ha pogut visitar als museus Maricel de Sitges, el Museu de Valls i el de la Garrotxa.Que el quadre del pintor escalenc hagi estat escollida per ser exposada demostra la rellevància de la seva obra.Des del Museu es convida a veure el quadre i la resta de l'equipament, ara mateix amb entrada gratuïta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar