Publicitat
Publicitat

Ajuts al lloguer per a gent gran i persones en risc d'exclusió

L'Agència d'Habitatge de Catalunya ha obert una convocatòria d'ajuts al lloguer per a persones i famílies en risc d'exclusió social i per a gent gran. El termini s'acaba el 3 de juliol i els tràmits es poden fer online o a l'Ajuntament.

L'Agència d'Habitatge de Catalunya obre un any més la convocatòria per a la concessió d'ajuts per al pagament de lloguer per l'any 2020. El període de presentació de sol·licituds va iniciar-se el 28 de maig i finalitza el 3 de juliol de 2020. Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social o majors de 65 anys.

La sol·licitud es podrà fer online, o si s'opta per omplir la sol·licitud "en paper", aquells que estiguin interessats, la podran presentar a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de l'Escala, la qual les recollirà demanant cita prèvia a través del telèfon 972774848. Qui opti per fer els tràmits online, cal recordar que poden utilitzar les instal·lacions del punt òmnia. Així mateix servies socials disposa de cartells informatius i sol·licituds impreses.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar