Publicitat
Publicitat

Jam Baldeh deixa l'Escala per retornar a Banyoles

El màxim golejador del FC l'Escala, Jam Baldeh, fitxa pel Banyoles de Tercera Divisió. El jugador està molt content perquè podrà degustar el que és una categoria nacional. El de Gualta en aquests dos últims anys ha marcat 26 gols que han estat claus per retornar a Primera Catalana i després mantenir-s'hi.

Jam Baldeh jugarà la pròxima temporada a Banyoles i no a l'Escala. Marxa el màxim golejador d'aquest curs amb 11 gols. El de Gualta vol seguir creixent com a esportista i no s'ha pensat dues vegades acceptar l'oferta banyolina que li servirà debutar a Tercera Divisió. Pitu Batlle torna a apostar pel davanter format al futbol base del Baix Ter i Palamós. 

El dorsal 9 ha jugat els dos últims anys al Nou Miramar i ha marcat un total de 26 gols, 15 al primer any, la temporada de l'ascens a Primera, i 11 al segon curs. Aquestes 11 dianes les ha marcat en 8 partits. Contra el Manlleu va fer un hat-trick i contra el Lloret un doblet. També va marcar contra el Sabadell, Palamós, Mataró, Júpiter i Mollet. Aquest exercici Jam Baldeh ha jugat 1.196 minuts. Ha estat 13 vegades titular i ha jugat 9 partits sencers. 

 

El jugador explica que s'ha sentit estimat pel club i això l'ha fet creixer.

 

Aquesta serà la segona etapa del de Gualta a Banyoles. Va jugar amb l'equip banyolí la temporada 2017/18 i va fer dos gols.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar